برای پیشگیری از ابتلا به كرونا اطلاعات خود را بطور دائم درباره ایمنسازی، به روزرسانی كنید.
افراد به طور مرتب باید اطلاعات خود را به روز رسانی كنند و برای مقابله با كرونا ویروس جدید آمادگی لازم را داشته باشند.
به منظور مقابله با ویروس كرونا و كنترل بیماری شدید تنفسی ناشی از ویروس كرونا یك راهنمای بهداشتی توسط سازمان جهانی بهداشت تهیه شده است:
1- به منظور جلوگیری از شیوع كرونا حیوانات بیمار یا حیواناتی كه بر اثر بیماری مرده اند نباید خورده شوند.
2- حتی در مناطقی كه بیماری كرونا شیوع پیدا كرده است، امكان مصرف محصولات گوشتی در صورتی كه كامل پخته شده باشند و با رعایت نكات ذكر شده تهیه شده باشند امكان پذیر است.
3- بعد از تماس با حیوانات یا محصولاتی كه از حیوانات است دست های خود را با آب و صابون بشویید.
4- به هیچ عنوان بعد از دست زدن به حیوانات یا محیطی كه حیوانات یا محصولات آنها وجود دارد به چشم، دهان و بینی خود دست نزنید چرا كه ممكن است كرونا از این طریق به شما منتقل شود.
5- از تماس با حیوانات مریض و گوشت های فاسد خودداری كنید.
6- از تماس با حیوانات ولگرد، خودداری كنید چون ممكن است ناقل ویروس كرونا باشند.
7- بعد از لمس حیوانات و محصولات حیوانی دست هایتان را مرتباً با آب و صابون بشویید.
8- حداقل روزی یكبار وسایل و تجهیزات محل كار خود را ضدعفونی كنید.
9- تخته گوشت و چاقوی مورد استفاده برای گوشت خام جدا از تخت گوشت و چاقوی مورد استفاده برای غذای پخته باشد.
10- دست های خود را در فواصل لمس مواد غذایی خام و پخته بشویید.
11- لباس های كارتان را در معرض اعضای خانواده قرار ندهید.