4 نوع ماده غذایی ضد كرونا

مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:كم آبی بدن ریسك ابتلا به كرونا را افزایش می‌دهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده كنید؛ چراكه تقویت كننده سیستم ایمنی بدن هستند.

1400/01/10
|
06:55

زهرا عبداللهی،مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان كرد: در وعده ناهار و شام، اگر چندین نوع غذا سرو می‌شود، حتی الامكان به یك نوع غذا بسنده كنید و سعی كنید نیمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی پر كنید، به این ترتیب میزان دریافت كالری حاصل از غذای مصرفی محدود می‌شود. ضمنا سالاد و سبزی به دلیل داشتن فیبر، جذب چربی‌ها و مواد قندی را نیز كاهش داده و بدین ترتیب از اضافه وزن و چاقی جلوگیری می‌كند.

كم آبی بدن ریسك ابتلا به كرونا را افزایش می‌دهد

وی افزود: كم آبی بدن ریسك ابتلا به كرونا را افزایش می‌دهد؛ بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید، از سیر، زنجبیل و پیاز هر روز در غذاهای مصرفی استفاده كنید. این سه ماده غذایی تقویت كننده سیستم ایمنی هستند.

عبداللهی گفت: تخم مرغ منبع بسیار مناسبی از پروتئین و مواد مغذی متنوع است؛ اما توجه داشته باشید كه بهتر است تخم مرغ را بجوشانید و به صورت آب پز كاملا سفت و پخته شده مصرف كنید و از نیم پز كردن، عسلی كردن و یا نیمرو كردن آن بپرهیزید.

وی خاطرنشان كرد: بلافاصله پس از صرف شام نخوابید و یا قبل از خواب آجیل زیاد مصرف نكنید؛ زیاده روی در مصرف آجیل و شیرینی در ایام نوروز شما را از مصرف كافی سایر گروه‌های اصلی غذایی مانند شیر و لبنیات، گوشت و حبوبات و سبزی و میوه باز می‌دارد.

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: در این ایام سعی كنید برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی بیشتر از انواع سبزی‌های خام و پخته خصوصا سبزی خوردن و سالاد خانگی در وعده‌های غذایی استفاده كنید. انواع سبزی‌های خام و تازه حاوی ویتامین‌های مختلف هستند كه با تقویت سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا و شدت كرونا را كاهش می‌دهند.

عبداللهی گفت: از مصرف شیر و لبنیات كم چرب به میزان حداقل دو لیوان شیر یا جایگزین‌های آن یعنی ماست و پنیر استفاده كنید، برای صرف چای، به جای قند و شكلات، از كشمش، توت خشك و یا خرما در حد كم استفاده كنید و اگر قهوه و نسكافه مصرف می‌شود، از نوع بدون قند آن استفاده كنید، درمصرف آجیل زیاده روی نكنید.

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ابراز داشت: انواع مغزها و تخمه‌ها حاوی مقادیر زیاد چربی هستند؛ به طوری كه هر 100 گرم آنها حاوی 500 تا 600 كالری است. از انواع آجیل‌های بدون نمك یا كم نمك استفاده كنید.

وی اضافه كرد: آجیل‌های شور با داشتن مقادیر زیاد نمك، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می‌كنند؛ به ویژه افرادی كه به فشار خون بالا دچار هستند و همچنین بیماران قلبی و عروقی از مصرف آجیل‌های شور باید اجتناب كنند.

دسترسی سریع