استفاده از فولیك اسید به صورت مكمل توصیه نمی شود و تامین اسید فولیك بدن از طریق برنامه های غذایی برای سلامت افراد، مطلوب تر است.
دلایل بسیاری برای این وجود دارد كه چرا دریافت مقدار مناسبی فولیك اسید برای بدن اهمیت فراوانی دارد. شاید مهمترینِ این دلایل رشد و بازسازی سلولی باشد. در مطالعات اخیر، از فولیك اسید به عنوان یك "ریزمغذی خوشمزه" نام برده شده است كه به فراوانی در دسترس است و ثابت شده است كه كمبود آن میتواند منجر به ناراحتیهای روانی از جمله افسردگی میشود. فولیك اسید امكان انجام وظایف اصلی بدن از جمله بیوسنتز نوكلئوتیدی در سلولها، ساخت و ترمیم DNA، ساخت گلبولهای قرمز در خون و پیشگیری از كم خونی را فراهم میكند. به همین دلیل است كه همهی افراد و به ویژه زنان باردار به فولیك اسید نیاز دارند. رژیم غذاییِ سرشار از اسید فولیك، میتواند از كمخونی، بیماری آلزایمر، چندین نوع سرطان و نقص عضوِ نوزادان در هنگام تولد پیشگیری كند. خوشبختانه خوراكیهای متعددی حاوی مقدار فراوانی فولیك اسید در اطراف ما وجود دارند كه با مصرف آنها میتوانیم اطمینان حاصل كنیم كه روش تغذیهی صحیحی داریم.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "فراسو"كاری از گروه بهداشت و تندرستی در روز 20 خرداد ماه راس ساعت 8:30 با حضور دكتر حاجی فرجی ،دكترای تغذیه به بررسی اهمیت استفاده از مواد غذایی حاوی اسید فولیك پرداخت.