متخصص طب ایرانی در گفت وگو با رادیو سلامت بیان كرد: برای تقویت مغز از مصرف آجیل ها، سبزیجات و غلات غافل نشوید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو سلامت، دكتر الهام اختری، متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران در گفت وگو با رادیو سلامت بیان كرد: برای كاركرد مغز مصرف آجیل ها مانند گردو، بادام درختی، فندوق و دانه كدو، زرده تخم مرغ( سفیده تخم مرغ چون پروتئین دارد) ماهی های چرب مانند سالمون، ماهی تن و از خانواده سبزیجات كلم پیچ، كلم بروكسل و بروكلی مفید است.
وی افزود: به جای مصرف روغن سویا و روغن ذرت از روغن زیتون استفاده كنید. خانواده توت ها شامل توت سیاه، توت سفید، تمشك، شاتوت همچنین آوكادو، شكلات تلخ به میزان 5 گرم، غلات كامل برای تقویت مغز مفید است.
دكتر اختری با تاكید بر این كه خوراكی هایی كه از آرد سفید تشكیل شده برای سلامت پوست و هم برای سلامت مغز مفید نیست، یادآور شد: خوراكی هایی ماند ماكارانی، لازانیا، نان و شیرینی كه از آرد سفید تشكیل شده هم برای سلامت پوست و هم برای سلامت مغز مفید نیست. همه مواد مفیدی كه برای سلامت مغز نام بردیم، بری افراد مبتلا به پاركیسون، آلزایمر، صرع مقاوم به درمان و حتی صرع در حال درمان مفید است.
وی در پایان تاكید كرد: كنار غذا زیتون بخورید اما ماست، دوغ و نوشابه نخورید. دم نوش كاكوتی را بعد از غذا میل كنید تا فرایند هضم غذا تسریع شود.