سن آلزایمر رو به كاهش است و به همین دلیل، توصیه می شود حواس خانواده ها به كودكان دارای اضافه وزن باشد، چرا كه احتمال ابتلا به آلزایمر در آینده او افزایش می یابد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، دكتر لیلا معین، متخصص طب ایرانی در گفت و گو با رادیو سلامت بیان كرد: مغز مزاج گرم و مرطوب دارد و هر چه سردی مصرف شود رطوبت آن را افزایش می دهد، موجب بیماری آلزایمر می شود. برای پیشگیری از آلزایمر فعالیت بدنی منظم خوب است اما بی حركتی و فعالیت بدنی شدید هم از عامل ایجاد كننده آلزایمر محسوب می شود.
وی افزود: سن آلزایمر رو به كاهش است و به همین دلیل، توصیه می شود حواس خانواده ها به كودكان دارای اضافه وزن باشد، چرا كه احتمال ابتلا به آلزایمر در آینده او افزایش می یابد.
به این كودك ورزش دست، خوابیدن به اندازه، مصرف مایعات به اندازه و كاهش مصرف آب سرد پرهیز از خوراكی های بخارزا مثل سیر، پیاز و غذاهای نفاخ توصیه می شود. استفاده از مغز بادام برای مغز مفید است.
وی در خصوص ارتباط سبزی و آلزایمر گفت: تخم گشنیز برای دهانه معده مفید است، عطر گشنیز مقوی مغز است. سبزی گشنیز بخاراتی ایجاد می كند كه باعث كاهش بینایی می شود. همچنین سبزی هایی كه بخار ایجاد می كنند در طول بارداری باعث كاهش ذهن جنین می شوند و توصیه می شود مادران باردار در سه ماهه اول، گشنیز و كرفس، خیلی نخورند. همچنین در رژیم غذایی افراد در مرض آلزایمر مصرف آن كم شود.
دكتر معین در خصوص مصرف كندر در بارداری گفت: كندر فقط به خانمی كه افزایش وزن دارد و مزاجش مرطوب است به صورت خیلی محدود روزی یك عدد به اندازه نخود كوچك، حداكثر به مدت یك هفته می دهیم تا از كند ذهنی بچه پیشگیری كنیم. مصرف كندر در مادری كه مزاجش گرم و خشك است یا جنین مزاجش گرم است، باعث بیش فعالی كودك می شود.
وی با بیان این كه مصرف پنیر در وعده صبحانه توصیه نمی شود، افزود: افرادی كه دیابت ندارند، می توانند از انواع مرباها استفاده كنند. افراد مبتلا به دیابت از تخم مرغ عسلی، مرباهای تهیه شده از جایگزین های شكر، میوه و چند عدد بادام و چند عدد مویز استفاده كنند.