ماءالشعیر طبی بهترین روش برای مقابله با آلرژی

دكتر سمیه ماهروزاده، متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران در گفت و گو با رادیو سلامت یكی از خوراكی های مفید برای افراد مبتلا به آلرژی را مصرف ماءالشعیر طبی معرفی كرد.

1404/03/19
|
08:26

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، دكتر سمیه ماهروزاده، متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران در گفت و گو با رادیو سلامت بیان كرد: در آلرژِی یا حساسیت ما با دو مسئله روبه رو هستیم، اول مواد آلرژی زا بیرونی و دوم زمینه ژنتیكی فرد.
وی با بیان این كه یكدفعه مواجه كردن بچه ها با مواد آلرژن و گیاهان توصیه نمی شود، افزود: ایزوله كردن فرد و جداسازی كامل او از محیط هم كار درستی نیست، یكدفعه مواجه كردن بچه ها با مواد آلرژن و گیاهان هم توصیه نمی شود.
ماهروزاده یكی از خوراكی های مفید برای افراد مبتلا به آلرژی را مصرف ماءالشعیر طبی معرفی كرد و گفت: برای تهیه این ماء الشعیر می توانید یك واحد جو پوست كنده را همراه 14 واحد آب بپزید و زمانی كه جو شكفته شد، شعله را خاموش كنید. البته می توانید آب این غذا را استفاده كنید و جو باقیمانده را هم در سوپ بریزید. سوپ مناسب برای افراد مبتلا به آلرژی باید سبزیجاتی مانند گشنیز، جعفری، اسفناج، كدو، هویج و برنج داشته باشد. چاشنی های این سوپ می تواند یك روز آلو، یك روز سماق، یك روز تمرهندی، یك روز آب لیمو و یك روز آبغوره باشد.
وی تاكید كرد: كنار این سوپ نباید از نان، آب مرغ یا آب گوشت یا آب قلم یا گوشت استفاده شود.
دكتر ماهروزاده توصیه كرد: این افراد نباید از خرما، ارده، گردو و بادام زمینی، مواد بسته بندی شده، مواد حاوی نگهدارنده و از صیفی جات مانند ملون و غیره استفاده كنند. اگر فرد مبتلا به آلرژی با وجود رعایت رژیم غذایی، پرهیزها و مصرف دمنوش مناسب، باز هم علامت دارد، می تواند زیر نظر پزشك از انواع آنتی هیستامین مناسب استفاده كند.


دسترسی سریع