افق روشن(زنده)
افق روشن(زنده)

رستوران های دوستدار سلامت

با حضور آقای میر ابراهیمی(رئیس اتحادیه رستوران داران استان تهران) و خانم مهندس طاهره آزمون(كارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی تهران)

8 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

نظارت های بهداشتی بر رستوران های بین راهی

با حضور آقای دكتر سیدرضا غلامی(رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار) و دكتر سید علی اصغر میرابراهیمی(رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس)

7 سال پیش
ساده مثل سلامت(تكرار)
ساده مثل سلامت(تكرار)

طبخ مواد غذایی خام در رستوران ها توسط مشتریان

با حضور آقای مهندس سعید جعفری(مسئول بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان شمیرانات)

9 سال پیش
ساده مثل سلامت(تكرار)
ساده مثل سلامت(تكرار)

طبخ مواد غذایی خام در رستوران ها توسط مشتریان

با حضور آقای مهندس جعفری(كارشناس مسئول مركز بهداشت و درمان شمیرانات)

9 سال پیش
ساده مثل سلامت
ساده مثل سلامت

طبخ مواد غذایی خام در رستوران ها توسط مشتریان

با حضور آقای مهندس جعفری(كارشناس مسئول مركز بهداشت و درمان شمیرانات)

9 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

بازگشایی رستوران ها و شیوع كرونا

با حضور مهندس فرهادی(معاون مركزسلامت محیط كار وزارت بهداشت) و دكتر حمید سوری(متخصص اپیدمیو لوژی)

5 سال پیش
مجله دامپزشكی(زنده)
مجله دامپزشكی(زنده)

دامپزشكی و نظارت بر كیفیت گوشت رستوران ها و اغذیه فروشی ها

با حضور دكتر سعید كرمی(معاون سلامت اداره كل دامپزشكی استان تهران)

6 سال پیش
سیبك و قصه های مادربزرگ
سیبك و قصه های مادربزرگ

بریم كدوم رستوران؟(از هرجایی غذا نخور)

شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+

3 سال پیش
غذا سلامت زندگی(تكرار)
غذا سلامت زندگی(تكرار)

اهمیت بهداشت رستوران ها

با حضور دكتر كاظم نعیمی(دكترای بهداشت)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

رستوران های بین راهی

با حضور دكتر افشین جعفرپور(دكترای صنایع غذایی)

6 سال پیش
ساده مثل سلامت
ساده مثل سلامت

بهداشت رستوران های بین راهی

با حضور مهندس جعفری(مسئول شبكه بهداشت محیط شمیرانات)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

اهمیت بهداشت رستوران های بین راهی

با حضور دكتر مژگان محمدزاده(دكترای تغذیه)

6 سال پیش
نیم نگاه- گروه بهداشت و تندرستی(زنده)
نیم نگاه- گروه بهداشت و تندرستی(زنده)

نظارت بر بهداشت رستوران ها، مساجد و سرویس های بهداشتی

ارتباط تلفنی با دكتر محسن زهرایی(رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واكسن وزارت بهداشت) و دكتر طباطبایی(معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی زاهدان)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

اهمیت بهداشت رستوران ها

با حضور دكتر كاظم نعیمی(دكترای بهداشت)

6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

نحوه نظارت بر رستوران های برون شهری

با حضور دكتر علیرضا صدرایی(مدیر گروه سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی تهران)، خانم مهندس ژانت فرساد(كارشناس وزارت بهداشت) و دكتر آراسب دباغ مقدم(متخصص بهداشت مواد غذایی)

8 سال پیش
ادامه ره آورد(زنده)
ادامه ره آورد(زنده)

راه اندازی رصدخانه سلامت- طرح نظارت بر سلامت رستوران ها

ارتباط تلفنی با آقای دكتر ایازی(معاون اجتماعی وزارت بهداشت) و آقای دكتر بازگیر(رئیس محیط زیست شهر تهران)

9 سال پیش
ره آورد(زنده)
ره آورد(زنده)

راه اندازی رصدخانه سلامت- طرح نظارت بر سلامت رستوران ها

ارتباط تلفنی با آقای دكتر ایازی(معاون اجتماعی وزارت بهداشت) و آقای دكتر بازگیر(رئیس محیط زیست شهر تهران)

9 سال پیش
ادامه ره آورد(زنده)
ادامه ره آورد(زنده)

حذف دفترچه های تامین اجتماعی در بیمارستان های تامین اجتماعی- تغییر قوانین جهت بهبود حال محیط بانان- راه اندازی اپلیكیشن سلامت رستوران ها در وزارت بهداشت

ارتباط تلفنی با دكتر نوربخش(رییس سازمان تامین اجتماعی)، مهندس علی تیموری(مدیر كل دفتر صید شكار سازمان محیط زیست) و دكتر خسرو صادق نیت(مدیر كل دفتر سلامت محیط و كار وزارت بهداشت)

9 سال پیش
ره آورد(زنده)
ره آورد(زنده)

حذف دفترچه های تامین اجتماعی در بیمارستان های تامین اجتماعی- تغییر قوانین جهت بهبود حال محیط بانان- راه اندازی اپلیكیشن سلامت رستوران ها در وزارت بهداشت

ارتباط تلفنی با دكتر نوربخش(رییس سازمان تامین اجتماعی)، مهندس علی تیموری(مدیر كل دفتر صید شكار سازمان محیط زیست) و دكتر خسرو صادق نیت(مدیر كل دفتر سلامت محیط و كار وزارت بهداشت)

9 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

شرایط كرونایی و نظارت بر فعالیت عرضه غذا در رستوران ها و فعالیت صنف بستنی فروش و آبمیوه فروش

با حضور مهندس فرهادی(معاون مركز سلامت محیط كار وزارت بهداشت) و دكتر علی ماهر(معاون ستاد مقابله با كرونا در تهران)

5 سال پیش
نیم نگاه
نیم نگاه

كترینگ‌های صنعتی و بهداشت مواد غذایی

ارتباط تلفنی بامحمدرضا نصیری( سرپرست اداره امور مراكز نگهداری، توزیع و كترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو)ارتباط تلفنب باحسن فهمیده( رییس اتحادیه صنف رستوران و چلوكباب)

4 ماه پیش
افق روشن(زنده)
افق روشن(زنده)

بررسی علل و عوامل افزایش دور ریز مواد غذایی در جامعه

با حضور مهندس پیام جوهرچی(رئیس گروه پسماند سازمان محیط زیست) و ارتباط تلفنی با آقای علی اصغر میرابراهیمی(رئیس صنف رستوران و سلف سرویس‌ها)

6 سال پیش