نمایش نان و انار
نمایش نان و انار

با موضوعات حوزه سلامت

شماره تماس: 22021954 شماره تلفن گویا: 27860102 شماره پیامك: 30000102

8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)

نان و ارزش غذایی آن و مقایسه ارزش غذایی انواع نان ها

با حضور دكتر بهروز رفیعی(دكترای صنایع غذایی)

7 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده)
فراسو- گروه تغذیه(زنده)

نان و ارزش غذایی آن و مقایسه ارزش غذایی انواع نان ها

با حضور دكتر بهروز رفیعی(دكترای صنایع غذایی)

7 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی های نان و ضایعات نان

با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران )

7 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

راهكارهای كاهش ضایعات نان در صنایع آرد و نان

با حضور مهندس حسین حدادی(كارشناس صنایع غذایی)

7 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

فرآوری نان های سنتی- باورهای غلط درباره انواع نان

با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی)

9 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

فرآوری نان های صنعتی و تفاوت آن با نان های سنتی

با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی)

9 سال پیش
پشت پلك صبح- گروه تغذیه
پشت پلك صبح- گروه تغذیه

آیا این باور كه نان خشك، نان سوخاری و نان سوخته بهتر از نان معمولی است، درست است؟

ارتباط تلفنی با آقای دكتركوروش صمدی(دكترای تغذیه) و خانم دكتر مینا پورفرخ(روانشناس)

9 سال پیش
سیبك و قصه های مادربزرگ
سیبك و قصه های مادربزرگ

نان بركت خداست(صرفه جویی در مصرف نان و حرام نكردن)

شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+

3 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی هایی درباره انواع نان فانتزی

با حضور مهندس حدادی (دبیر انجمن غلات ایران)و مهندس محمد جواد كرمی (رئیس اتحادیه نان های فانتزی)

4 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه
نیم نگاه- گروه تغذیه

آینده تولید و مصرف نان فانتزی

ارتباط با آقای محمد جواد كرمی رئیس اتحادیه نان نیمه حجیم و آقای احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان تهران

3 سال پیش
قاصدك
قاصدك

قصه های كودكانه- حرمت نان خرده ها

شماره تماس: 22021954 شماره تلفن گویا: 27860102 شماره پیامك: 30000102

8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)

پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها

با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران)

8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)

پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها

با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران)

8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده)
فراسو- گروه تغذیه(زنده)

پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها

با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران)

8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)

تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی

با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران)

8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده)
فراسو- گروه تغذیه(زنده)

تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی

با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران)

8 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

تجدید نظر در استاندارد نان

با حضور خانم مهندس منصوری(كارشناس مسئول واحد نظارت بر اجرای استاندارد غذایی) و آقای دكتر هدایت حسینی(رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور)

9 سال پیش
دارچین
دارچین

یك فنجان سلامت با دارچین بنوشید! (آیتم نان: بهداشت نان)

با حضور آقای دكتر آراسب دباغ مقدم(دكترای بهداشت مواد غذایی)، آقای مهندس حدادی(كارشناس صنایع غذایی) و آقای دكتر منصور رضایی(دكترای تغذیه)

9 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

چه نانی بخوریم؟ كدام نان بهتر است؟

با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) و آقای مهندس حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران)

9 سال پیش
نیم نگاه
نیم نگاه

بررسی مصرف بلانكیت در نان های سنتی

با حضور آقای دكتر احمد جنیدی جعفری(معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی ایران)، آقای دكتر مشعشعی(دكترای صنایع غذایی) و آقای قاسم زراعت كار(رئیس اتحادیه نانوایان)

9 سال پیش
ادامه ره آورد(زنده)
ادامه ره آورد(زنده)

سالروز تشكیل جهاد دانشگاهی- افزایش جوهر قند در نان های پایتخت- علل فوت بیماران دیالیزی

ارتباط تلفنی با دكتر طبایی(رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشكی تهران)، دكتر جنیدی جعفری(معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی ایران) و دكتر میردهقان(مدیر كل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت)

9 سال پیش
ره آورد(زنده)
ره آورد(زنده)

سالروز تشكیل جهاد دانشگاهی- افزایش جوهر قند در نان های پایتخت- علل فوت بیماران دیالیزی

ارتباط تلفنی با دكتر طبایی(رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشكی تهران)، دكتر جنیدی جعفری(معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی ایران) و دكتر میردهقان(مدیر كل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت)

9 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

نان ها و غلات

با حضور آقای دكتر كوروش صمدپور(دكترای تغذیه)

9 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

نان های مناسب ماه رمضان، از تولید تا مصرف

با حضور خانم دكتر فروزنده سكوتی فر(دكترای صنایع غذایی)

8 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

چرا تنور نان صنعتی داغ نمی‌شود؟

با حضور آقای محمدجواد كرمی(رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی) و دكتر عزیزی(مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی سازمان غذا و دارو)

5 سال پیش
كافه سلامت- گروه بهداشت و تندرستی(زنده)
كافه سلامت- گروه بهداشت و تندرستی(زنده)

نان بركت سفره ها

ارتباط تلفنی با دكتر رضایی(دكترای تغذیه) اذان مغرب: 17:21 مؤذن: طنطاوی

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی نان سنگك

با حضور دكتر افشین جعفرپور(دكترای صنایع غذایی)

6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

استانداردهای نان و سازمان های ناظر

ارتباط تلفنی با دكتر محمدحسین عزیزی(مدیركل فرآورده های مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

با ویژگی نان سالم آشنا شویم

با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

با ویژگی نان سالم آشنا شویم

با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی های انواع نان تافتون

با حضور خانم دكتر سولماز صارم نژاد(دكترای صنایع غذایی)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی انواع نان لواش

با حضور خانم دكتر نجمه مظهری(دكترای صنایع غذایی)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

نان های فراسودمند

با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی های نان صنعتی

با حضور خانم دكتر سپیده اسدزاده(دكترای تغذیه)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی(تكرار)
غذا سلامت زندگی(تكرار)

نان های سنتی

با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علوم غلات ایران)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی های نان های سنتی

با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران)

6 سال پیش
به زندگی سلام كن- گروه بهداشت و تندرستی(زنده)
به زندگی سلام كن- گروه بهداشت و تندرستی(زنده)

شما برای مصرف صحیح نان در منزل چه راه حلی پیشنهاد دارید؟

ارتباط تلفنی با دكتر آراسب دباغ مقدم(متخصص صنایع غذایی)

6 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی های نان تست و سوخاری

با حضور خانم دكتر مژگان محمدزاده(دكترای صنایع غذایی)

6 سال پیش
سایه روشن
سایه روشن

باور: نان های تیره ویتامین و مواد معدنی بیشتری از نان های سفید دارند- پیشرفت سلامت: شربت ژل رویال در شركت دانش بنیان ایرانی

شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+

6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

بررسی چالش های تولید نان صنعتی در كشور

با حضور آقای دكتر محمدعلی خسروی زنجانی(دكترای صنایع غذایی) و آقای حسین عزیزی(رئیس انجمن صنایع غذایی ایران)

7 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

نان سین بیوتیك چیست و چه كاربردهایی دارد؟

با حضور مهندس حسین حدادی(كارشناسی ارشد صنایع غذایی)

7 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

سیاست های بهبود تغذیه و كیفیت نان

با حضور خانم دكتر زهرا عبداللهی(مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت) و دكتر هدایت حسینی (رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی كشور)

7 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

سم آفلاتوكسین‌‌ در كپك نان و خوراك دام

با حضور دكتر فرهمند صالح زاده(مدیركل نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی سازمان دامپزشكی كشور) و خانم دكتر مریم مظهری(كارشناس اداره مركز سلامت محیط وزارت بهداشت)

8 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

بازنگری استاندارد سبوس نان

با حضور خانم زهرا عبدالهی(مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت) و آقای دكتر سیدعلی مشعشعی(دكترای صنایع غذایی)

8 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

نان های بیماران سلیاكی را بشناسیم

با حضور خانم دكتر نجمه مظهری(دكترای صنایع غذایی)

8 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

نان های رژیمی و انواع آن

با حضور دكتر خسروی زنجانی(دكترای صنایع غذایی)

8 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان

با حضور خانم دكتر نجمه مظهری(دكترای صنایع غذایی)

8 سال پیش