تغذیه سالم مناسب كودكان و نوجوانان نوجوانی، یكی از بحرانی ترین دوران رشد انسان محسوب می شود، آگاهی از وضعیت تغذیه مطلوب در این سن می تواند از بسیاری از بیماری های مرتبط با تغذیه در دوران بزرگسالی پیشگیری كند، در این راستا رادیو سلامت با دكتر لیلا معین، پزشك و متخصص طب ایرانی گفت وگو كرده كه در ادامه می خوانید. 28 روز پیش
ناگفته های كارشناسان در حوزه تغذیه سالم و آلرژی های فصل بهار برنامه«طب ایرانی» رادیو سلامت با موضوع تغذیه سالم كودك و نوجوان و آلرژی های فصل بهار چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 8:05 تقدیم مخاطبان می شود. 2 ماه پیش
نقش تغذیه در افزایش كارایی كاركنان موضوع توجهات تغذیه ای كارگران در برنامه«غذا سلامت زندگی» رادیو سلامت با حضور دكتر عبدالرضا نوروزی، پزشك و متخصص تغذیه بررسی می شود. 2 ماه پیش
احمدی 0376***0912 از شهر ری زولبیا وبامیه به صورت سنتی از قدیم سر سفره های افطار است، ضرورتی در مصرف آن وجود دارد؟ 3 ماه پیش
جسم و روحتان را با این نوشیدنی جَلا دهید یك جرعه آرامش، یك دنیا سلامتی؛ عرق بهار نارنج با عطر دلانگیز و خواص شگفتانگیزش، بهترین همراه برای آرامش اعصاب، بهبود گوارش و افزایش انرژی است. از طبیعت بنوشید و طراوت را احساس كنید. 4 ماه پیش
تأثیر سیگار، استرس و آلودگی هوا بر ناباروری مردان متخصص بیولوژی تولیدمثل گفت: كیفیت اسپرم، عامل اصلی ناباروری مردان است كه تحت تأثیر ژنتیك و محیط قرار دارد . 5 ماه پیش
اهداف مثبت، راهی برای پرهیز از افسردگی افسردگی یكی از مشكلات روانی شایع در دنیای امروز است كه میتواند تاثیرات منفی زیادی بر زندگی افراد داشته باشد؛ اما خوشبختانه، با اعمال تغییرات ساده در سبك زندگی و اتخاذ روشهای علمی میتوان از بروز این بیماری جلوگیری كرد و حتی آن را درمان كرد. 5 ماه پیش
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت كودك در برنامه اینجا طبیب رادیو سلامت مطرح شد: مادرانی كه در دوران بارداری درست غذا می خورند، فرزندان خود را برای سلامتی بهتر آماده می كنند. 6 ماه پیش
بهبود خواب با تغذیه مناسب دكتر سعید هادی در گفتگو با رادیو سلامت گفت: دانش آموزان لازم است شام كم چرب میل كنند و از خوردن غذاهای تند و پر ادویه پرهیز كنند تا خواب خوبی داشته باشند. ضمناً مصرف قهوه، شكلات و انواع نسكافه، 4 تا 5 ساعت قبل از خواب ممنوع است و فاصله بین شام و خواب باید بین 3 تا 4 ساعت باشد. 8 ماه پیش
نقش تغذیه در حفظ سلامت عمومی دانش آموزان متخصصان طب ایرانی در آستانه آغاز فصل مدارس بر اهمیت تغذیه سالم در بهبود سلامت جسمی، تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین تقویت حافظه و افزایش توان یادگیری دانشآموزان، تأكید كردهاند. 9 ماه پیش
جلوگیری از شیوع بیماریهای فصلی به كمك روش های ساده و اصولی زیر می توانید از شیوع بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر عفونتهای شایع جلوگیری كنید. 9 ماه پیش
چرا صبحانه مهمترین وعده غذایی است؟ صبحانه مهمترین وعده غذایی است و مقدار زیادی از مواد مغذی مورد نیاز روزانه بدن انسان را تأمین میكند. 10 ماه پیش
دست از هلههوله خوری بردارید هلههوله (Junk food) عبارتی است كه معمولاً برای غذاها و نوشیدنیهای بسیار فراوری شده مثل فستفودها، نوشابههای گازدار، كیك و كلوچههای صنعتی، شكلات و آبنبات و اسنكهای نمكی استفاده میشود. 1 سال پیش
اهمیت صبحانه برای كودكان خوردن غذاهای شیرین برای هیچ كس مفید نیست. این تغییر ذائقهای كه برای بچه ایجاد شده را باید كم كم با جایگزین كردن مواد دیگر جبران كنیم. 1 سال پیش
یك مسابقه طلایی ویژه ایام نوروز برای شنوندگان مسابقه رادیویی "هرم طلایی" از شنبه تا چهارشنبه به تهیه كنندگی سولماز عطایی از ساعت 16 و 5 دقیقه در ایام نوروز روانه آنتن رادیو سلامت می شود كه در قالب پرسش و پاسخ از شنوندگان، تغذیه صحیح نیز آموزش داده می شود. 1 سال پیش
شنفتن رادیویی كه 21 ساله شد 21 سال پیش بود كه رادیو سلامت مهمان خانه ها شد و ماند برای همیشه و شد عضوی از خانواده های ایرانی. این رسانه كه به صدای دانش، نشاط و سلامت در میان شنوندگان شهره است، بیش از دو دهه است كه هم نفس و همراه بوده با مخاطبانش، 1 سال پیش
با «بشقاب غذایی سالم» به وزن ایده آل می رسید شما جزایری متخصص تغذیه گفت: كره روغن حیوانی و خامه به دلیل اینكه حاوی چربی اشباع و ترانس هستند، یك بار در هفته، مصرف شود. 2 سال پیش
آسیب جنین در اثر تغذیه نامناسب مادر باردار استاد بیماریهای زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشكی تهران، افزایش وزن مادر در دوران بارداری را حدود 10 تا 12 كیلو دانست. 2 سال پیش
ارتباط مستقیم تغذیه با بروز سرطان و بیماریهای قلبی معاون بهداشت وزارت بهداشت، علت اصلی 80 درصد از مرگ و میرها را ناشی از بیماری های غیرواگیر و تغذیه ناسالم عنوان كرد. 2 سال پیش
مصرف نوشابه گازدار و نمك عامل دفع كلسیم از بدن رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: مصرف كنندگان نوشابههای گازدار بیشتر در معرض كمبود كلسیم و پوكی استخوان هستند. 2 سال پیش
كدام میان وعده های خوراكی در كیف دانشآموز باشد متخصص تغذیه و رژیمدرمانی، به والدین توصیه كرد از میان وعدههای سالم برای فرزند خود در ساعات حضور در مدرسه استفاده كنند. 2 سال پیش
میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در آستانه بازگشایی مدارس، گفت: دانشآموزان باید بدانند آنچه كه میتواند نیازهای آنها را تأمین سازد، خوراكی های دارای ارزش غذایی است. 2 سال پیش
تخم مرغ را چقدر میتوانیم بیرون از یخچال نگه داریم؟ تخم مرغ یكی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط مختلف جهان محسوب می شود. حال این سوال مطرح می شود كه تا چند ساعت می توانیم تخم مرغ را بیرون از یخچال نگهداری كنیم. 2 سال پیش
دو تهدید سلامت دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی بررسی ها نشان می دهد كه وضعیت سلامت جسمانی دانش آموزان به واسطه تغذیه نامناسب و عدم تحرك كافی، به شدت تهدید می شود و این موضوع می تواند زنگ خطری برای سلامت جامعه در آینده باشد. 2 سال پیش
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم یك متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد. 2 سال پیش
بسیاری از عادات غذایی ایرانی ها اشتباه است معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر ضرورت اصلاح سبك زندگی مردم برای ارتقای سطح سلامت در كشور تاكید كرد. 2 سال پیش
نقش تغذیه در سلامت پوست و مو عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در خصوص نقش تغذیه در سلامت پوست و مو، توضیحاتی داد. 2 سال پیش
خواص عجیب خیار برای سلامتی خوردن خیار در این روزهای گرم تابستانی میتواند منبع خوب آب برای بدن باشد، چراكه با وجودی كه یك فرد بزرگسال متوسط به حدود 3 لیتر (12 فنجان) آب در روز نیاز دارد، حدود یك چهارم از این آب از غذاها منشأ میگیرد. 2 سال پیش
خوردنیهایی كه با مكملهای غذایی تداخل دارند كارشناسان تغذیه و سلامت میگویند: وقتی مكمل غذایی جدیدی مصرف میكنید، باید به پزشك اطلاع بدهید و از هر گونه تداخل و اثر احتمالی آن مطلع باشید. 2 سال پیش
مرندی: سازمان غذا و دارو به محصولات تراریخته توجه كند فرهنگستان علوم پزشكی نسبت به برچسبگذاری محصولات تراریخته و ضرورت نظارت مؤثر سازمان غذا و دارو تأكید كرد. 2 سال پیش
ضرورت مشاوره تغذیه پیش از بارداری یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی، بر ضرورت انجام مشاوره تغذیه پیش از بارداری تاكید كرد. 2 سال پیش
غذاهایی كه خوردن آنها در تابستان توصیه میشود یك متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراكی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد. 2 سال پیش
از مزرعه تا سفره را با رادیو تجربه كنید برای آن دسته از شنوندگانی كه علاقمند به شنیدن برنامه هایی با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه هستند، می توانند روزهای پنجشنبه شنونده برنامه از مزرعه تا سفر به تهیه كنندگی فاطمه بی تقصیر باشند. 2 سال پیش
چراغ راهنمای محصولات غذایی در برنامه به زندگی سلام كن به موضوع چراغ راهنمای محصولات غذایی و بایدها و نبایدهای تغذیه ای پرداخته شد. 2 سال پیش
مكمل ها را جایگزین مواد غذایی و میوه ها نكنید/ چه افرادی مكمل مصرف كنند؟ یك دكترای تغذیه گفت: یكی از راه هایی كه می توان شدت پوكی استخوان را كم كرد، كلسیم، منیزیم و روی است و كلسیم به تنهایی مفید نخواهد بود. 2 سال پیش
بهترین منبع گیاهی آهن و فولیك اسید را بشناسید انجمن كشاورزی آمریكا نشان داده است كه در 180 گرم اسفناج پخته 43/6 میلی گرم آهن وجود دارد. 2 سال پیش
افزایش پیوند قلب در دوران كرونا یك متخصص قلب و عروق گفت: برای داشتن قلبی سالم باید حسادت به زندگی دیگران و حرص خوردن را كنار بگذارید و تغذیه سالم داشته باشید. 2 سال پیش
صبحانه كودكان كم اشتها سلام بچه من خیلی كم اشتها شده و هیچی نمیخوره، صبح ها بهش چی بدم بهتره براش؟ 2 سال پیش
مواد خوراكی خوشمزه كه باعث كاهش وزن می شوند سعی كنید مواد غذایی سالم را در صبحانه خود بگنجانید تا با احساس سیری، در طول روز خلق و خوی شاد داشته باشید و پر انرژی بمانید. 2 سال پیش
خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از خرما به عنوان بهترین ماده غذایی برای تامین تدریجی قند خون یاد كرد و گفت: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است. 2 سال پیش
توصیههای مهم طب ایرانی برای روزه داری مدیركل دفتر طب ایرانی و مكمل وزارت بهداشت به بیان توصیههایی مبتنی بر آموزههای طب ایرانی، برای روزهداران پرداخت. 2 سال پیش
گرسنگی و تشنگی روزه داری را چگونه تحمل كنیم ماه مبارك رمضان، سبك درست زیستن است و به ما الگویی برای زیست درست در ماههای آینده میدهد. 2 سال پیش
شیرین كننده های مصنوعی خطرات قلبی را افزایش می دهند نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد شیرین كننده های مصنوعی كه معمولا در غذاهای فرآوری شده استفاده می شوند می توانند خطر حمله قلبی و سكته مغزی را در افراد افزایش دهند. 2 سال پیش
تغذیه مادران باردار چگونه باشد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در خصوص تغذیه و تاثیر آن بر سلامت باروری به گفتگو پرداخت. 2 سال پیش