مصرف كاكائو به كاهش خطر بیماری قلبی كمك می كند مطالعات نشان می دهد كاكائو سرشار از فلاوانول ها است و مصرف آن می تواند خطر بیماری قلبی را كاهش دهد. 4 سال پیش
میزان كلسترول خونتان چند است؟/ عوامل خطر چربی خون كدامند؟ پرخوری، مصرف فست فود، شیرینی و به خصوص شكلات و لبنیات پرچرب در كودكان می تواند آنها را با مشكل افزایش چربی خون مواجه كند. 7 سال پیش
در «سایه روشن» بشنوید: مصرف شیرینی سبب بروز آكنه می شود؟ شبكه رادیویی سلامت، یكشنبه ـ 22 مرداد ماه، در برنامه «سایه روشن» موضوع «خوردن شكلات و شیرینی باعث بروز جوش و آكنه می شود؟» را مورد بحث و بررسی قرار می دهد. 8 سال پیش