مصرف كاكائو به كاهش خطر بیماری قلبی كمك می كند

مصرف كاكائو به كاهش خطر بیماری قلبی كمك می كند

مطالعات نشان می دهد كاكائو سرشار از فلاوانول ها است و مصرف آن می تواند خطر بیماری قلبی را كاهش دهد.

4 سال پیش
میزان كلسترول خونتان چند است؟/ عوامل خطر چربی خون كدامند؟

میزان كلسترول خونتان چند است؟/ عوامل خطر چربی خون كدامند؟

پرخوری، مصرف فست فود، شیرینی و به خصوص شكلات و لبنیات پرچرب در كودكان می تواند آنها را با مشكل افزایش چربی خون مواجه كند.

7 سال پیش
در «سایه روشن» بشنوید: مصرف شیرینی سبب بروز آكنه می شود؟

در «سایه روشن» بشنوید: مصرف شیرینی سبب بروز آكنه می شود؟

شبكه رادیویی سلامت، یكشنبه ـ 22 مرداد ماه، در برنامه «سایه روشن» موضوع «خوردن شكلات و شیرینی باعث بروز جوش و آكنه می شود؟» را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

8 سال پیش