قلب كدام بیماران مرگ مغزی قابل اهدا است فلوشیپ نارسایی قلب و پیوند گفت: در مراحل پیشرفته بیماری نارسایی قلب، بیماران به پیوند قلب نیاز پیدا میكنند كه تنها 10 درصد آنان موفق به دریافت قلب پیوندی میشوند. 7 ماه پیش
دست از هلههوله خوری بردارید هلههوله (Junk food) عبارتی است كه معمولاً برای غذاها و نوشیدنیهای بسیار فراوری شده مثل فستفودها، نوشابههای گازدار، كیك و كلوچههای صنعتی، شكلات و آبنبات و اسنكهای نمكی استفاده میشود. 1 سال پیش
سیر و پیاز تشدید كننده رفلاكس معده یك فوق تخصص كبد و گوارش گفت: تاثیر سیر و پیاز در زخم های گوارشی از جمله زخم معده و زخم اثنی عشر ذكر نشده است؛ ولی تشدید كننده ی بیماری های IBS و رفلاكس هستند. 2 سال پیش
میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در آستانه بازگشایی مدارس، گفت: دانشآموزان باید بدانند آنچه كه میتواند نیازهای آنها را تأمین سازد، خوراكی های دارای ارزش غذایی است. 2 سال پیش
كُشنده ترین سرطان را بشناسید دانشیار رادیوانكولوژی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، سرطان معده را شایعترین و كشندهترین سرطان خصوصا در مردان ایرانی عنوان كرد. 2 سال پیش
مواد خوراكی خوشمزه كه باعث كاهش وزن می شوند سعی كنید مواد غذایی سالم را در صبحانه خود بگنجانید تا با احساس سیری، در طول روز خلق و خوی شاد داشته باشید و پر انرژی بمانید. 2 سال پیش
علت «زخم معده» چیست؟ اگر مخاط معده عملكرد طبیعی خود را از دست بدهد، اسید معده به بافت معده آسیب میرساند و منجر به زخم معده خواهد شد. 3 سال پیش
رابطه ریفلاكس معده و بوی بد دهان گاهی بوی بد دهان مربوط به بهداشت دهان و دندان نیست و میتواند ناشی از مشكلات گوارشی مانند ریفلاكس معده باشد. 3 سال پیش
سلامت قلب زنان با این هفت توصیه غذایی بنابر بررسی محققان، بیماریهای قلبی، یكی از عمدهترین دلایل مرگ زنهاست. اما با پیروی از سبك زندگی سالم، ورزش و مصرف غذاهای مناسب میتوان از بیماریهای قلبی و در نتیجه مرگ زودرس پیشگیری كرد. 3 سال پیش
خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید خوراكی های زیر كلیه ها را در معرض ابتلا به بیماری قرار می دهد و بهتر است در مصرف آنها زیاده روی نكنیم. همچنین افراد مبتلا به بیماری های كلیوی باید از مصرف آنها پرهیز كنند. 3 سال پیش
توصیههایی برای مبتلایان به دیابت در فصل گرم گرمای هوا بسیاری را از مسیر حفظ سلامتی دور میكند و افراد را وادار میسازد به مصرف میزان زیادی مایعات متوسل شوند. آنچه الگوی سلامت را بر هم میزند، مصرف نوشیدنیهای گازدار و غذاهای فرآوری شده ناسالم برای رفع تشنگی و گرسنگی است. 3 سال پیش
چند اشتباه رایج روزه داران یك متخصص تغذیه به بیان توضیحاتی در خصوص تغذیه در ماه مبارك رمضان پرداخت. مرتضی عقبایی در پاسخ به این سوال كه چگونه میتوان در ماه مبارك از افزایش وزن جلوگیری كرد، گفت: 3 سال پیش
با تنقلات با كالری كم آشنا شوید تنقلات كم كالری بهترین گزینه برای گنجاندن در رژیم غذایی به منظور جلوگیری از چاقی است. 3 سال پیش
خواص گوجه فرنگی در حفاظت بدن از انواع بیماریها یك كارشناسارشد گیاهان دارویی، گفت: آنتیاُكسیدانهای موجود در گوجهفرنگی از انواع بیماریهای مهلك محافظت میكند كه سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی ازجمله این موارد است. 3 سال پیش
پیش بینی امواج جدید كرونا در روزهای آتی رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی گفت: پیش بینی میشود در روزها و هفتههای آتی با امواج بیشتری از كرونا در گستره استانهای كشور روبرو شویم. 3 سال پیش
قرصهای ایرانی كرونا در انتظار اخذ مجوز/2 گروه سنی بیشتر درگیر امیكرون میشوند جماعتی گفت: برخی از شركتهای داروسازی داخلی، توانایی ساخت قرصهای ضد كرونا را دارند و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستند. 4 سال پیش
بهترین مواد غذایی برای سلامت روده و پیشگیری از دیابت پزشكان معتقدند مصرف غذاهای فیبردار علاوه بر حفظ سلامت بدن؛ در كنترل دیابت و سلامت روده نقش مهمی دارند. 4 سال پیش
نخبگان افغانستانی در پارك فناوری پردیس پذیرش میشوند با توجه به ناپایداری شرایط سیاسی و اجتماعی در كشور دوست، همسایه و برادر افغانستان، و در جهت یاری به برادران و خواهران مسلمان برای ادامه فعالیتهای حرفهای خود در حوزه فناوری و نوآوری و در راستای اهداف بینالمللی و دیپلماسی فناوری .... 4 سال پیش
تاثیر عصاره گوجه فرنگی در ممانعت از پیشرفت سرطان معده نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است كه عصاره گوجه فرنگی می تواند از رشد سلول های سرطانی در معده جلوگیری كند. 4 سال پیش
این وعده غذایی را حتما بخورید! فوق تخصص گوارش و كبد گفت: نكته بسیار مهم این است كه هیچ جایگزینی برای صبحانه وجود ندارد؛ اگر قرار باشد در طول شبانه روز یك وعده غذا بخوریم این یك وعده صبحانه خواهد بود. 4 سال پیش
والدین به تغذیه كودكان در سن 6 تا 12 سالگی توجه كنند. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، گفت: غذای دریافتی كودكان در سنین 6 تا 12 سال بهتر است طوری تنظیم شود كه رشد و نمو آنها مطلوب باشد و از چاقی پیشگیری كند. 5 سال پیش
9 قانون «صبحانه» برای افراد مبتلا به دیابت خوردن یك صبحانه سرشار از پروتئین می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در پیشگیری از افزایش سریع و ناگهانی قند خون پس از وعده غذایی كمك كند. 5 سال پیش
بهترین خوراكیها برای دانشآموزان در روزهای كرونا صرف آب و مایعات برای دانش آموزان بسیار حائز اهمیت است 5 سال پیش
تبعات كم خوردن میوه و سبزیجات در بین كودكان و نوجوانان چاقی را از عوامل بروز بیماریهای دیابت، سرطان، قلب و عروق و فشار خون دانست كه متأسفانه میزان شیوع بیماریهای مزمن را نسبت به گذشته افزایش داده است. 5 سال پیش
چند امتیاز منحصر به فرد تغذیه با شیر مادر شیر مادر تمام نیاز فیزیولوژیك شیرخوار را مرتفع میكند. 5 سال پیش
دلایل نفخ بعد خوردن غذا فخ یكی از شایعترین علائم گوارشی است و تقریباً همه میدانند كه به وجود آمدن آن بعد از پرخوری، امری رایج است؛ اما اگر به طور مداوم نفخ میكنید، یا بعد از هر وعده غذایی دچار احساس پُری بیش از اندازهای میشوید، 5 سال پیش
سفره های غذای سالم را دوباره پهن كنیم تغذیه سالم یكی از مهمترین فاكتورها برای حفظ سلامتی افراد است كه اگر به درستی رعایت نشود عواقب جبران ناپذیری را به دنبال دارد. 5 سال پیش
مجله سالمندی كاری از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت كارشناس: خانم دكتر نسیم نادری، متخصص بیماری های قلب و فلوشیپ نارسایی قلب، عضو هیات علمی مركز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب شهید رجایی 5 سال پیش
میوه هایی برای جلوگیری از چاقی آنتوسیانین موجود در برخی میوه ها كه خاصیت آنتی اكسیدانی دارد، ممكن است به پیشگیری از اضافه وزن كمك كند. 6 سال پیش
اهمیت توجه به سلامت دهان و دندان در دانش آموزان دندانها نقش زیادی در اعتماد به نفس كـــــودكان دارند، همــــانطـوریكه هر فـــرد با لبخند جذاب تر است و لازمه یك لبخند زیبا داشتن دندانهای سالم است. 7 سال پیش
احساس سیری چقدر زمان نیاز دارد؟ بهتر است وقتی كه احساس گرسنگی شما كاملا برطرف شده است از غذا خوردن دست بكشید. 7 سال پیش
برای جلوگیری از چاقی؛ بین انرژی دریافتی و مصرف آن «تعادل» برقرار كنید یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با آرامش غذا خوردن، عاملی است برای جلوگیری از افزایش دریافت انرژی و اگر سریع غذا بخورید بیشتر چاق می شوید. 7 سال پیش
سرعت در غذاخوردن مفید است یا مضر؟ یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با آرامش غذا خوردن عامل جلوگیری برای افزایش دریافت انرژی است و اگر سریع غذا بخوریم بیشتر چاق می شویم. 8 سال پیش
«روماتیسم های مفصلی و قلبی» ناشی از كمبود امگا 3 است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با بیان اینكه بیماری هایی مانند آسم و روماتیسم های مفصلی و قلبی ناشی از كمبود امگا 3 در بدن است، گفت: توصیه متخصصین تغذیه به مصرف اسیدهای چرب حاوی امگا 3 است. 9 سال پیش